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Aubergine rolls with nut filling
vegan
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Aubergine rolls with nut filling
Eliane Wanner
Aubergine rolls with nut filling
Chopped nuts can be used to create countless tasty fillings. There are no limits to your imagination! These delicious aubergine rolls with an aromatic nut and herb filling add a touch of the Orient to...
Sep 26, 2023 Pakka Recipes
 
Pakka AG
How Switzerland helps Georgian farmers increase exports of organic hazelnuts
Seit rund 10 Jahren unterstützt Pakka Bauernfamilien in Georgien beim Aufbau einer nachhaltigen Haselnuss-Wertschöpfungskette. Mittlerweile sind die Haselnüsse Bio-zertifiziert und werden...
Sep 14, 2023 Pakka News
 
Bean salad with ginger-lime dressing and peanuts
Eliane Wanner
Bean salad with ginger-lime dressing and peanuts
The refreshing ginger-lime dressing adds an Asian touch to this classic salad, while the roasted peanuts provide the perfect crunch. With the fresh beans from Switzerland (now in season!) an even bigg...
Aug 25, 2023 Pakka Recipes
 
Hazelnut Manakish with Zatar
Eliane Wanner
Hazelnut Manakish with Zatar
This delicious flatbread from the Middle East goes very well with mezze or simply tastes good as an aperitif. Getting ready: 10 min | Preparation: 25 min | Resting time for the dough: 60 min | Total: ...
Jul 18, 2023 Pakka Recipes
 
Tomato and strawberry bruschetta with cashew cream
Eliane Wanner
Tomato and strawberry bruschetta with cashew cream
What could be more delicious for a summer aperitif than fresh bruschetta. With tomatoes and strawberries, accompanied by a savoury cashew cream with garlic, they taste especially good. ​Preparation 10...
Jun 13, 2023 Pakka Recipes
 
Zucchetti nut muffins
Eliane Wanner
Zucchetti nut muffins
The combination of juicy courgette, crunchy nuts and polenta gives the muffins a unique texture. Together with a fresh market salad, they are a delicious and wholesome menu for warm summer days. ​Prep...
May 24, 2023 Pakka Recipes
 
Pakka AG
Hazelnut processing in Georgia
Seit rund 10 Jahren unterstützt Pakka Bauernfamilien in Georgien beim Aufbau einer nachhaltigen Haselnuss-Wertschöpfungskette. Mittlerweile sind die Haselnüsse Bio-zertifiziert und werden...
Apr 28, 2023 Pakka News
 
Chicory tacos with hazelnut tempeh filling
Eliane Wanner
Chicory tacos with hazelnut tempeh filling
A different take on Mexican tacos! This version with chicory and a tempeh and hazelnut filling is delicious and healthy. ​Preparation 15 min | Preparation 20 min | Total 35 min Ingredients Ingredients...
Apr 24, 2023 Pakka Recipes
 
Pakka AG
New look - same content
Bunt auf weiss, frisch und direkt – das ist unser neues Verpackungsdesign. Die Farben sind kräftiger, die Würzung steht beim Produktnamen im Vordergrund, denn die Nüsse sieht man dank des transparente...
Mar 29, 2023 Pakka News
 
Vegan Chocolate Cake
Eliane Wanner
Vegan Chocolate Cake
Vegan chocolate cake with Fairtrade almonds and organic chocolate - a chocolate treat for your palate and an ethically-sustainable treat for your conscience! ​Preparation 5 minutes | Preparation 10 mi...
Mar 28, 2023 Pakka Recipes
 
Confetti-Cookies
Eliane Wanner
Confetti-Cookies
These almond cookies are a must for anyone who loves crunchy, tender and full of flavour! With just a few vegan ingredients and a pinch of carnival joy, you can whip up a delicious, colourful treat in...
Feb 28, 2023 Pakka Recipes
 
Pakka AG
Pakka Rezept-Blog
Paranüsse und viel Schokolade. Bei diesen veganen Brownies geraten nicht nur Schokolade-Fans ins Schwärmen. Innen feucht, aussen knusprig – so müssen Brownies sein! Vorbereitung 5 Minuten | Zubereitun...
Feb 8, 2023 Pakka Recipes
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